Jelenlegi hely

ECO plusz pálinkafőző 17 literes

Pálinkafőző térfogat: 
17 liter
Pálinka lepárlás: 
Pálinkafőző tipus: 
Fűtés: 
Pálinkafőző készülék tulajdonságai: 
Kupola: 
réz

ECO plusz pálinkafőző 17 literes

Magyarországon gyártott 17 literes pálinkafőző.

A rozsdamentes acélból készült üst és hűtő berendezés hosszú élettartamot és magas ütésállóságot biztosít. Az üst fenekének tripla szendvics kialakítása segít a cefre lekozmálásának megelőzésében.
A vörösréz fedő, a tisztító kupola és páracső biztosítja a Magyarországon megszokott ízvilághoz szükséges réz-ionok bejutását a pálinkába.

A levehető tisztító kupolának köszönhetően a berendezés nagyon tiszta pálinkák előllítására alkalmas. A finomításkor az induló alkohol tartalom elérheti a 84 tf%-ot is (a cefre minőségétől és a fűtés módjától függően).
Az erős tisztító hatása miatt a hagyományos pálinkafőzés mellett jól használható hibás pálinkák javítására, és egyes esetekben hibás erjedésű cefrék kifőzésére is.

A berendezés rendelkezik a Nemzeti Élelmiszerlánc Biztonsági hivatal minősítésével (száma: E04928)

Fontos: A biztonságos üzemeltetés érdekében minden főzés előtt győződjön meg róla, hogy a pára útjában nincs dugulás! Amennyiben mégis dugulás lépne fel, a robbanás megelőzése érdekében az üst és a kupola szétnyílik, és a gőz a nyíláson át távozik. A gőz esetenként nagy mennyiségű alkoholt tartalmaz, ezért gyúlékony lehet. Emiatt fontos, hogy a melegítéshez használt láng soha ne érje el az üst oldalát! Ha azt látja, hogy a kupola főzés közben megemelkedik, akkor azonnal fejezze be a főzést, és szüntesse meg a dugulást a főzés újbóli megkezdése előtt!